terra media

se joaca tare

de ce oare nu ma mira stirea asta? oricum se joaca tare…asta ma face sa cred ca miza nu e doar Romania…

articol aparut pe hotnews.ro

Foto: Cotidianul

Pe urmele misteriosului mason rus Alexandr Kondyakov


Foto: Cotidianul
 

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat intr-un interviu acordat ziarului Romania Libera, ca ar exista informatii despre structuri externe care ar fi fost interesate in destabilizarea Romaniei. El a insinuat ca suspendarea sa a fost pusa la cale de adversarii sai impreuna cu consilierul lui Putin, Alexandr Kondyakov, scrie si EvZ. Kondyakov este Mare Secretar al Marii Loji Masonice a Rusiei si in 2003 a venit la Bucuresti pentru a sustine alegerea lui Eugen Ovidiu Chirovici in fruntea masonilor romani, noteaza si Cotidianul.

Basescu da vina pe masonerie pentru suspendarea sa

Basescu a spus ca exista „structuri externe interesate in destabilizarea Romaniei si mentinerea ei intr-o zona gri”. El insinueaza ca exista o legatura intre aceste „structuri externe” si votul din parlament pentru suspendarea sa.

„Nu pot spune decat un singur lucru: priviti cu multa atentie afirmatiile facute de fostul sef al SIE, Ioan Talpes. Este interesant, de asemenea, daca a fost vreo vizita a unui domn foarte important, Kondyakov, cu vreo doua-trei zile inainte de votul de suspendare dat de parlament. Poate politicienii cu care s-a intalnit pot spune mai multe”, a afirmat, misterios, Basescu. (Silviu Sergiu)
Integral in EvZ

Talpes sustine ca Alexandr Kondyakov ar avea relatii cu politicieni romani

Potrivit BBC, numele lui Aleksandr Kondyakov apare pe internet ca director executiv al Novocom, un centru de analiza politica din Moscova care le asigura consultanta in domeniul informatiilor guvernului rus si presedintelui Putin, membru al miscarii ruse “Liderii viitori ai noului mileniu”, dar si al Marii Loji Masonice Ruse (Mare Secretar al Lojii) si, nu in ultimul rand, consilier al

presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, conform prezentarii sale de pe site-ul Centrului European de Studii Politice.

Bogdan Teodorescu, membru al aceleiasi organizatii de studii politice europene din 2000, spune ca nu il cunoaste pe Aleksandr Kondyakov si ca nu l-a vazut la nici una din reuniunile centrului.

Ioan Talpes, fost sef al SIE si consilier prezidential pe vremea presedintelui Ion Iliescu, confirma ca este vorba de una si aceeasi persoana, desi seful Lojii Masonice Romane, Ovidiu Chirovici, nu sustine acest lucru.

Ioan Talpes sustine ca Aleksandr Kondyakov ar avea relatii cu importanti oameni de afaceri, dar si cu politicieni romani aflati in pozitii-cheie ale statului, fara insa a da vreun nume.
Integral in Romania Libera

Chirovici nu neaga ca Kondyakov sa fi fost in Romania recent

Contactat ieri de “Cotidianul”, Eugen Ovidiu Chirovici nu a exclus posibilitatea ca Kondyakov sa fi vizitat in ultima vreme Romania, dar a precizat ca, in mod categoric, acesta nu a facut-o in calitate oficiala de secretar al masoneriei rusesti. “Pe linie oficiala, de cel putin un an domnul Kondyakov nu a mai fost in
Romania.

Vizitele private pe care le face un conducator de loja intr-o
tara nu trebuie anuntate la masoneria romana. Si daca as stii de o vizita recenta, desi nu sint la curent cu vizitele domnului Kondyakov, mi s-ar parea o indiscretie sa comentez vizita unui persoane private”, ne-a declarat Chirovici.

Chiar daca nu a citit declaratiile lui Basescu, Chirovici a tinut sa excluda in mod categoric ideea unei implicari politice a Marii Loji Nationale din
Romania. (Dan Duca)
Integral in Cotidianul

1 Comment

 1. Legaturile lui Tariceanu cu Masoneria

  * Marea Loja Nationala a Romaniei are sediul pe strada Edgar Quinet nr. 7 in casa unde avea sediul inainte firma lui Buzaianu Energy Holding. La aceiasi adresa se afla si sediul fundatiei culturale Delta condusa de Corneliu Visoianu

  * Conform declaratiilor lui Valeriu Stoica, Calin Popescu Tariceanu este membru al Marii Loje a Romaniei. Stoica a afirmat ca Visoianu a incercat sa racoleze pe toti liderii partidului liberal inca din anul 2000.

  * In Marea Loja a Romaniei condusa de Visoianu mai este membru Radu Boroianu, nasul de cununie al lui Calin Popescu Tariceanu ( ce cumetrii fac masonii astia). Nu intimplator Boroianu si Buzaianu au fost parteneri de afaceri la firma de consultanta B&C Consulting.

  * Fostul sef de la RENEL Aurelian Leca a declarat ca Boroianu a facut lobby pe linga Tariceanu ca firma lui Buzaianu VA Tech (transformata mai tirziu in Energy Holding sa primeasca contractul de la portile de fier

  * Avocatul lui Bogdan Buzaianu, domnul Doru Bostina este si el membru al aceleias loje masonice si prin urmare in interiorul lojii Visoianu este marele sef al tuturor.

  * Radu Boroianu a fost ambasadorul Romaniei in Elvetia si se banuieste ca era confrate cu Buzaianu in cadrul Lojei Alpine din Elvetia.

  * Nevasta lui Chirovici este director la holdingul lui Patriciu

  * Dan Amadeo Lazarescu – tatal vitreg al lui Tariceanu – a fost mason de grad 33 si colaborator al securitatii

  * Calin Popescu Tariceanu a speculat pe 9 Aprile 2004 peste 10 milioane de actiuni Rompetrol pe baza de pont – castiguri de 800~900%

Leave a Reply