saritura in-naltime

pentru un Nume…dar nu pentru al meu…

Pablo Picasso, marele pictor si sculptor spaniol, a spus odata, in legatura cu capacitatile sale: “Mama mea mi-a spus -‘daca tu ai fi un soldat, ai deveni general, daca ai fi preot, ai ajunge Papa’. Iar eu sunt un pictor si am ajuns Picasso.” Nu e vorba de lipsa de incredere in sine aici, in mod clar!

Dar Picasso ar fi fost de acord cu Abraham Lincoln care a zis: “Orice ai fi, fii unul bun!” El a demonstrat intelepciunea acestui sfat cu propria sa viata. Si in epoca actuala, care mult prea adesea pare a fi multumita cu mediocritatea, cuvintele sale ne fac sa tanjim dupa imbunatatire si crestere.

Cred ca merita sa va amintesc ca excelenta nu este atat un loc in care ajungem, cat un mod de a calatori. A face totul cat putem de bine si a fi mereu la inaltime, devine un obicei pentru cei care traiesc conform sfatului lui Lincoln.

 Orice ai fi, fii bun in ceea ce faci! Daca ceea ce faci, merita facut, daca crezi ca munca, activitatea ta, are valoare, atuci nu poti sa-ti permiti sa fii multumit cu mediocritatea

Invatatura Nou Testamentala ridica stacheta de la oameni ilustrii, la un alt nivel…”tot ce faci sa faceti ca pentru Cristos!”

ce provocare…ce motivatie spre excelenta!

Leave a Reply