terra media

preot islamo-crestin

Un preot al bisericii Episcopale a fost suspendant in urma decalratiilor facute. Aceasta(!!) a afirmat ca este preot crestin si in acealsi timp pratica si credinta islamica. Rev. Ann Holmes Redding a fost timp de 23 de ani, director of faith in cadrul bisericii St. Mark’s Episcopal Cathedral din Seattle. In cadrul unui articol aparut in “The Seattle Times” ea a afirmat ca de 15 luni a devenit si o practicanta a religiei islamice. In urma unei discutii purtate cu Redding saptamina trecuta, Rev. Geralyn Wolf, episcop al diocezei Rhode Island a suspendat-o din functia pe care o detinea in Seattle.

“Redding reflecta inca la doctrinele credintei crestine, la vocatie ei de preot dar cred ca este o incompatibilitate majora in a practica si crestisnimul si islamul in acelasi timp” – a decalrat intr-un e-mail adresat bisericilor, Rev. Wolf.

 “Sunt si crestin si islamic, sunt amindoua – a decalrat Readding – asa cum sunt si femeia si descendenta afro-americana;sunt 100% din amindoua”. “Am fost impresionata la inceput de forma de rugaciune prezenta in islamism” a mai spus ea. 

“Sunt profund indurerata dar mereu m-am supus episcopului meu” – a declarat Redding vineri pentru Associated Press.

La sfirsitul anului trecut, Wolf si Redding au discutat asupra acestei probleme si atunci i s-a propus renuntarea voluntara la slujba pe care o detinea in cadrul bisericii episcopale. 

Leave a Reply