terra media

smitty la apa…

Cunoscutul Michael W Smith pleaca in aceasta simbata in primul sau voiaj maritim de tip “cruise fans” impreuna cu  900 de iubitori ai muzicii sale. smithy.jpg

Calatoriile de acest tip (cruise-fans) sunt in ultima perioada destul de des folosite de artisti crestini  care au ocazia sa stea de vorba cu cei care agreeaza si le place muzica lor (mai mult de citeva mnute dupa concert) apoi pentru cunoastere, studierea Bibliei si bineinteles concerte muzicale. 

Intinerariul calatoriei, care va dura 8 zile, va incepe in Seattle, va atinge porturi din Alaska, din Victoria, Canada si se termina tot in Seattle. 

Alaturi de Michael W Smith vor mai fi prezenti comediantul crestin Bob Nelson, Leeland si Michael Olson. Concertele de seara vor fi marcate de “Smitty-oke”, evenimente in timpul carora oaspetii vor putea cinta alaturi de MWS. 

“Voi fi prezent impreuna cu toata familia, copii, parinti nostrii vor fi pe vas. Voi fi disponibil non-stop si va fi foarte bien pentru toti” – a declarat MWS entuziasmat. 

In Octombrie Michael W Smith va lansa el de-al 20-lea album, o colectie de cintece de Craciun. Albumul a fost inregistrat in  Abbey Road Studios, Londra, in luna Mai, aranjamentul musical apartinindu-i lui David Hamilton.

1 Comment

Leave a Reply