saritura in-naltime / terra media

meserias spiritual

planificarea carierei este unul din domeniile importante asupra caruia merita sa te gindesti in viata…e bine sa faci ceva potrivit abilitatilor date de Dumnezeu si…daca faci ce-ti place si mai iei si bani pe asta ai ajuns la o formula cautata din ce in ce mai des astazi… 

careerbuilders.com a intocmit o lista un fel de top al celor mai solide meserii(beton cum s-ar spune la mine pe strada). In TOP12 am gasit si meseria de lider religios…puterea, stabilitatea si eficienta acestei pozitii de lider religios a fost analizata fata de factorii de evolutie ai societatii umane.  

am depasit perioada de glorie a masinilor zburatoare si nu mai suntem nici cautatori de aur, meseriile au evoluat de-alungul vremii datorita progresului tehnologic. 

ne aflam de o buna periaoda intr-o asccensiune deplina a tehnologiei care conditioneaza tot mai mult legaturile intre oameni; cu toata astea slujba de lider religios a fost considerata importatanta datorita necesitatii umane de a fi indrumati spiritual de catre cineva. 

majoritatea dintre noi indiferent de cum evoluam professional sau intelectual avem nevoie de cineva care sa ne asiste in problmele sufletului – se mentioneaza in articol. 

lista cuprinde si alte meserii precum doctor, fermier, soldat si om de stiinta. multe din slujbele intrate in Top12 nu sunt extraordinar de bine platite.

pentru cea de lider religios a fost acontata suma de $34 000 anual. Asta reprezinta cam media celorlate salarii aflate in Top12. Cea mai slab platita munca este cea de fermier iar cea mai bine plaita a fost considerate cea de medic. 

desi exista fisa postului pentru pozitia de lider spiritual , eu continui sa cred ca a fi conducator spiritual este mai mult o vocatie, decit o meserie…scolile scot “meseriasi” pe banda…unii profeseaza datorita cunostinelor accumulate, altii o fac din inima… 

si daca tot veni vorba de meserii spirituale…cred ca mie mi-ar placea aceea de “tester al conducatorilor religiosi”…e voluntara, dar trebuie cineva sa o faca si pe asta…

3 Comments

  1. eeee si tu acuma…testerul nu inseamna doar critica…inseamna evaluare in primul rind…cit despre bisturiu…il las macelarilor…eu lucrez cu alte scule…

Leave a Reply