saritura in-naltime / terra media

weekend pentru raniti

florida.jpgIntr-o maniera moderna de a afisa spiritul filantropic modern, propietarii mai multor case de vacanta din Florida le-au oferit gratuit mai multor soldati raniti in razboi un weeend in casa de vancanta.

Programul intitulat “Beach Homes for the Brave” a demarat la 13 iulie in partea de sudwest a Floridei in dreptul cunoscutei plaje Palm Island.

Autorii acestei campanii sunt David si Holly Haynes, proprietarii unei companii de real estate in Florida.Mai mult de 40 de proprietari au raspuns invitatiei acestora de a dona un weekend pentru soldati raniti in cadrul confruntarilor din Afganistan si Iraq

Interesant este ca in loc sa piarda bani, proprietarii au obtinut mai multe solicitari de vacanta din partea altor oameni, fapt care va duce la cresterea cifrei de afaceri.

Haynes crede ca pasul facut pe plajele din Florida poate fi continuat in intreaga America.

Ceea ce ar fi foarte bine…sa ai grija de cei raniti…sa le oferi ceva(bun) la care nu se gindesc…exista multe rani pe care omul le poarta cu el…nu doar cele fizice…poti alina rana cuiva astazi? Poate nu te costa decit un telefon, sau un drum pina la respectiva persoana…mai stai? 

Leave a Reply