saritura in-naltime / terra media

corabia cu cintece

vorbeam de vacante…daca nu-ti place ofera celor de la Saudit Airlines poate gasesti ceva aici…

mboat.jpg“The Music Boat” a devenit de la debutul sau in Septembrie 2005 una din cele mai placute modalitati de a-ti petrece concediul cu familia. Multi participanti s-au declarat incitati de timpul petrecut pe vas in compania diferitilor artisiti si muzicieni crestini.

LA 1 August au fost puse in vinzare bilete pentru evenimentul din 2008. In mai putin de 2 saptamani au fost deja ocupate 50% din cabinele aflate pe vas.

“Sunte foarte incitati de faptul ca oamenii aleg sa-si petreaca timpul liber intr-o astfel de atmosfera care combina buna dispozitie, muzica si Biblia, totul intr-un cadru de familie -a declarat Robyn Klass.

“Viziunea noastra pentru Music Boat a fost de a prezenta o alternativa de vacanta care-ti permite sa ai parte de experiente care sa te inalte spiritual; pina acum Music Boat a intrecut toate asteptarile.

Lista artistilor care se vor imbarca in 2008 in portul din Miami  include Casting Crowns, tobyMac, Todd Agnew, Matthew West, NewSong, Leeland, Bethany Dillion, Hawk Nelson, The Katinas, Dallas Holm, Mark Harris, The Afters, Joy Williams, Rush of Fools, Britt Nicole, Ayiesha Woods, si Echoing Angels.

Lista este completata de artisti de comedie, vorbitori motivationali cit si echipe pentru amuzamentul copiilor.

MWSmith s-a intors recent din cruise tour-ul sau si evenimentul a fost foarte bine apreciat. aici sunt detalii despre ce a fost 

Leave a Reply