terra media

procreati pentru patrie

Rusia, patria lui Lenin a gasit o noua modalitate pentru a lupta impotriva crizei de nou-nascuti: a declarat ziua de Septembrie 12, drept Ziua Conceptiei.

Interesant este ca pentru al treilea an la rind rusilor li se da liber de la servici in aceasta zi pentru a procrea. Dorinta liderilor rusi este ca “miracolul” sa se nasca exact dupa 9 luni in jurul zilei nationale – 12 Iunie.

“Castigatorii” vor primi din partea statului cadou bani, masini, frigidere si alte premii…Suna ca un nou reality show dar e cit se poate de serios…iar Vladimir Putin e

foarte multumit.

Ulyanovsk, aflat pe malul fluviului Volga, la aproximativ 550 miles est de Moscova a inceput acest “concurs” in 2005. Si de atunci populatia a inceput usor sa creasca.

Unul din participanti, Alexei Bezrukov si sotia lui Iulia au primit 250,000 ruble  — echivalentul a 10 000 USD dupa nasterea fiului lor Andrei in Iunie 2007.

“Este o atmosfera patriotica, si fiecare din jur se bucura. Am copil si am si bani acum sa-l cresc – a declarat tinarul tata, Andrei.

Populatia Rusiei a scazut vertiginos dupa 1990. Rata deceselor fiind foarte mare iar rata nasterilor foarte mica.Ziua Conceptiei vine ca o solutie la aceasta criza.

Participarea nu este(pina acum) obligatorie. Pentru anul 2005 doar 311 femei au solicitat liber de la servici pentru indatoriri patriotice . In Iunie 2006, s-au nascut cu 46 copii mai multi decit de obicei.In 2006 mai mutl de 5000 de femei au solicitat inscrierea in acest concurs. Exact peste 9 luni se nasteau in regiune cu 78 de copii mai mult.

Asta parca a incercat si Hitler, un?… si Ceusescu a avut ceva similar…

Apropo de nasteri…pentru nasteri din nou are cineva vre-o solutie?…ceva sa mearga si-n Rusia, si-n Romania si-n NordAmerica…

Leave a Reply