saritura in-naltime / terra media

pe NeVe acum casatoria…

Ei da..asta chiar ca nu s-a mai facut…primul reality show la radio…Radio 21, arma de disturbare a mintilor tinere din Romania isi da din nou arama pe fata…cum ? ridiculizind frumoasa periaoda a curteniei, a prieteniei unui baiat cu o fata inainte de casatorie…daca au fost casatorii de proba, mame la schimb, acum un reality show despre o casatorie incheiata cu ochii inchisi, de ce nu?

o vorba inteleapta spunea sa deschizi bine ochii inainte sa te casatoresti si sa-i ai pe jumatate inchisi dupa ce te-ai castorit…  

Cum se va desfasura zic cei din hotnews : In cadrul show-ului, doi oameni adevarati se casatoresc de-adevaratelea, la Primarie si la Biserica, fara sa se fi vazut vreodata inainte de momentul in care trebuie sa spuna DA.

Timp de 5 saptamani, pana pe 18 octombrie, echipa Radio 21 – in frunte cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan – va gasi 5 necunoscute si le va chema in Dimineata deMenta. Din 5 finaliste va ramane una: MIREASA. Apoi va gasi 5 necunoscuti, ii va chema in Dimineata deMenta, iar din cei 5 Mireasa va cere in casatorie, in direct, pe unul singur, fara sa il vada. Vor urma apoi petrecerile de burlaci si de burlacite si, in sfarsit, momentul in care cei doi miri vor da ochi unul cu altul: momentul Cununiei Civile.

Daca zic DA, mai urmeaza si Cununia Religioasa si Nunta. Plus luna de miere in Bali, la hotel de 5 stele, cu totul inclus si cu bani de cheltuiala. Plus chiria platita pe un an de zile intr-un apartament in centrul Bucurestiului, pentru noul cuplu.

Daca zic NU, urmeaza doar un mega party, de bucurie ca am petrecut 5 saptamani memorabile.

Cine vor fi cei ce vor comenta evolutia lucrurilor : pai, expertii Mirela Zivari (psiholog), Madame Lenoir (Clarvazatoare), Monica Anghel (consilier marital) si Izabela Ionita (consilier pentru viata privata) ;  

sub aparenta de a inmulti casatoriile, radioul respectiv lanseaza cu surle si trimbite un nou program care mai mult va arata cum nu se casatoresc un barbat si o femeie.  

Interesant ca idea lor se regaseste cumva in alte culturi au chiar in subcultura anumitor culte religioase protestante din Romania care elogiau pe vremuri faptul ca trebuie sa te casatoresti cu o persoana fara sa stai prea mult de vorba, fara a o vedea chiar…si asta era o marca a credintei tale si a spiritualitatii…o alta loterie…dar fara cistiguri, doar cu consecinte… “Doamne care o intra pe usa bisericii prima aia sa fie aleasa Ta pentru mine… ”  

Cred ca Radio 21 isi va atinge scopul…vor avea audienta pentru ca romanii sunt dornici de povesti fie ele si raiofonice, fie ele triste sau vesele, adevarate sau minciuni.  

La cum sunt romanii de inventivi si intreprinzatori, nu m-as mira ca cei care vor castiga concursul sa mearga frumos in Bali si apoi sa inchirieze apartamentul pe care l-au obtinut, sa faca 50/50 banii si dupa un an sa divorteze…  

Mai vede oare cineva discreditarea casatoriei in acest radio program ?…eu o vad…

va lua cine atitudine publica fata de respectivul program ?…m-as mira…

Casatorie pe NeVe…hmmmm… Ne Vede Dumnezeu, mai baieti…

Leave a Reply