saritura in-naltime

saptamana cartilor interzise

book-burning.jpgZilele acestea bibliotecile din Nord-America  organizeaza Saptamana cartilor interzise. Asociaitia Bibliotecilor  Americane a numit cartea And Tango Makes Three – o carte pentru copii care vorbeste despre un cuplu de pinguini homosexuali,(cit de defecta e mintea unora!!!) cea mai problematica carte a anului 2006.

Pe lista catilor cu probleme se afla si Biblia.De ce? Sau De ce NU?

Iata citeva evenimente…care ne ajuta in a raspunde…

In Noiembrie, 2006: crestini din Anglia acuza autoritatile dintr-un campus universtitar de subminare libertatii relifgioase. Cu un an inainte Edinburgh University interzicea Biblia din camerele studentilor pentru ca ofensa cursantii de alta religie.

In Decembrie, 2006: o companie aviatica din Marea Britanie interzicea Biblia in bagajele celor care calatoreau in Arabia Saudita, temandu-se ca musulmanii vor anula zborurile acestei companii in tara respectiva.

Ianuarie, 2007: In Burnaby, Canada, comitetul unei scoli a interzis distribuirea gratuita a Bibliilor Gideon International’s catre studentii respectivei scoli. “In sistemul scolar nu face religie, nu facem politica” a declarat directorul;

Aprilie, 2007: In Turcia, musulmanii ucid cu bestialitate 3 angajati ai unei librarii crestine, taindu-le manile si picioarele si introducindu-le in gura.

August 22, 2007: Intr-un tribunal federal din SUA apare o solicitare de interzicere a Bibliei distribuite de Gideon International’s intr-o scoala din Annapolis, Maryland. Rezultatul ? Bibliile nu mai sunt inmanate copiilor pina la clasa a cincea.

Concluzie…sa citim Biblia cit mai putem si apoi sa o traim in fiecare zi. 

4 Comments

  1. sa ne rugam pentru noi, dar si pentru cei care iau asemenea decizii, sa ii lumineze Dumnezeu si sa le ierte pacatele.

Leave a Reply