mix-media / saritura in-naltime / terra media

11 – Adams la biserica

badams.jpgTimp de 2 saptamani, in fiecare dimineata pe drumul spre servici, auzeam la radio un concurs cu intrebari la care castigatorii primeau invitatii la concertul lui Brian Adams. Craligul anuntului era dat de modul inedit in care avea sa se desfasoare spectacolul. Nimeni nu stia unde va avea sa cante Brian Adams. O locatie surpriza pe care nimeni nu o gandea…se faceau aproximari, calcule, oamenii au inceput sa caute salile relativ mici pentru un cantaret asa de cunoscut…
In fine in aceasta seara(acum 5 ore) a avut loc concertul. Canadianul Brian Adams si-a lansat noul sau album – intitulat 11 – intr-o Biserica.
Doar 300 de persoane au participat la acest inedit spectacol plus intraga familie a interpretului. Concertul a avut loc la biserica Andrew’s Wesley Church din centrul orasului Vancouver. Inarmat doar cu o chitara si o harmonica cunoscutul cantaret a facut un pas surpinzator in organizarea spectacolelor.
Indragostit de Vancouver a spus la conferinta de presa ca daca si-ar fi propriul manager el a dori sa cante numai aici.
Ce l-a facut pe Brian Adams sa aleaga o cladire de biserica ca loc de manifestare. Biserica nu iese in evidenta. Nu este locul in care un astfel de artist sa beneficieze de publicitatea care se ofera la asemena evenimente musicale. Si cu toate acestea intr-o asmosfera linistita, inconjurat de familie, prieteni si un numar restrins de spectatori, Brian Adams a facut un alt pas in cariera sa muzicala. Sa fie un pas si spre crestinism spre cele sfinte? E normal aintrebarea si astept desfasurarea evenimnetelor si sunt curios ce fel de muzica este inclusa pe noul album. Este unul din cantaretii pe care il ascult cu placere.

11 este un album care contine 11 piese pe care Brian Adams a ales sa le cante in 11 zile in 11 tari diferite.

Am vazut de multe ori un videoclip care contine una din piese sale cunoscute si scene din filme religioase; rezultatul se potrivesc perfect!. Stii care e acea piesa?

Leave a Reply