saritura in-naltime

semne si minuni la Agape Church

marian-2.jpgDa, ieri a fost ceva mai neobisnuit.

Pe Marian l-am intalnit acum mai bine de 15 ani. Avem acelasi background spiritual. Provine din acelasi oras in care s-a nascut si mama mea. Ne-am vazut in Biserica si dupa aceea avand chemari diferite am urmat fiecare drumul sau.
Dupa 15 ani in care am mai auzit unul de celalat si atat, a trebuie sa ajungem amandoi in Canada sa ne putem vedea.

Ieri a ajuns “o fuga” la biserica unde mergem acum si a facut o seara de semne si minuni. Adica a vorbit despre limbajul semnelor prin care Dumnezeu face minuni.

Despre Marian Dumitra, sotia lui Nana si cei 4 copii ai lor romanii au auzit mai mult prin intermediul canalelor misioanre de informatii. Dupa un timp indelungat de 5 ani petrecuti in Filipine au ajuns anul trecut in Canada si am devenit cumva vecini.

Aseara am vorbit impreuna in biserica incercand sa-mi aduc aminte de vremurile de radio…a fost un interviu la scena deschisa in care biserica a putut afla detalii despre evenimente, oportunitatile si greutatile lucrarii lui Dumnezeu printre persoanele cu deficienta de auz. Pentru el limbajul semnelor este “mother language”.

Pentru ca Marian vesteste Evanghelia in comunitatile de oameni care au aceasta deficienta. Impreuna cu familia se afla acum in Canada intr-un stagiu de pregatire teologica dupa care va continua colaborarea cu Wicliffe International.

Voi reveni cu detalii zilele urmatoare.
Fisierul audio al discutiei noastre va fi disponibil zilele urmatoare in categoria Comunicari din “My Radio”.

marian-1.jpg

1 Comment

Leave a Reply