leadership / saritura in-naltime

ziua mondiala de rugaciune

pray.jpgIn cele 7 zile ramase pana la Ziua Mondiala de Rugaciune sute de milioane de
credinciosi din intreaga lume se unesc zilnic in post si rugaciune. pina in prezent si-au confrmat participarea la aceasta manifestare mondiala, 212 natiuni.

Graham Power, Chairman al Zilei Mondiale de Rugaciune spune:

“Ziua Mondiala de Rugaciune a unit milioane de crestini într-o zi a pocaintei si a rugaciunii in unitate. În 27 mai 2007 credinciosi din 204 natiuni s-au unit din nou în rugaciune pe întregul glob. Ecoul rugaciunilor fierbinti pentru schimbare si transformare au rasunat pe stadioane, parcuri, biserici si centre ale comunitatilor de credinciosi, cu totii cerând ca slava Domnului sa coboare peste toate natiunile lumii.

Dumnezeu ne cheama din nou pe 11 mai 2008, de la nord pâna la sud si de la est pâna la vestul lumii ca sa ne unim în aceasta lucrare a rugaciunii împreuna cu El.
Dumnezeu lucreaza cu puterea Sa nemaipomenita si ne provoaca sa luam parte la aceasta lucrare. Este o lucrare care se adreseaza unei lumi ce are o nevoie disperata de slava Sa si dragostea Sa plina de mila.
Este o chemare pentru a raspunde invitatiei Sale de: “a ne smeri, a ne ruga, si a cauta Fata Sa, si a ne abate de caile noastre rele” (2 Cronici 7:14).
Fie ca El sa auda rugaciunile noastre, sa ierte pacatul nostru si sa ne vindece tara.

Cu smerenie în fata Domnului va invit sa va uniti cu sute de milioane de crestini si împreuna sa cautam fata lui Dumnezeu, încrezatori ca în toate cele 220 de tari ale lumii vor fi credincioai care sa stea în spartura pentru natiunea lor.
Fie ca toti sa vedem slava Domului.”

Pastorul Ioan Peia, coordonatorul manifestatrilor legate de aceasta zi in Romania spune:

“Uniti-va in rugaciune in fiecare zi, pana pe 11 Mai, cu frati si surori de pa
toate continentele. Inaltati impreuna cu bisericile locale rugaciuni si cereri c
u multumiri. Pentru realizarea unitatii in rugaciune, Duhul Domnului, care orche
streaza aceasta mare miscare spirituala, a inspirat si Ghidul de Rugaciune pe care
 vi-l trimitem in fisierul atasat.

Shalom!”

zmr.doc

Leave a Reply