mix-media / saritura in-naltime

roaga-te pentru SCC !!!

M-am uitat in weekend la unul din concertele sale. Era un live de acum cativa ani si m-a surpins prin contrastul din muzica sa si maniera de prezentare. Steven Curtis Chapman este unul din muzicienii crestini prolifici ai generatiei anilor 90. Muzica sa impune prin dynamism si cuvinte- asta ia cucerit pe tineri. Chiar ma gandeam sa scriu despre unul din momentele importante ale concertului sau, dar acum am citit ceva ce m-a inmarmurit.

Impreuna cu familia sa, Steven trece acum print-o tragedie. Cel mai mic copil, in varsta de 5 ani, a lor a murit ieri in urma unui accident provocat de unul din fratii ei mai mare. Acesta facea anumite manevre cu masina pe aleea din fata casei familiei Chapman, situate in Williamson County.

Maria, unul din cei 6 copii ai familiei Chapman, a fost dusa la Vanderbilt Hospital, unde a fost confirmat decesul- declara Laura McPherson, purtator de cuvint al Tennessee Highway Patrol.

“Nu este asteptata vre-o condamanare iar martori la accident au fost alti doi copii ai familei Chapman. De fapt la ora aceea intreaga familie se afla acasa.”

Ultima campanie pe care Chapman o sustine prin concertele sale se numeste “Change for Orphans”. In cadrul acesteia el provoca audienta sa se gandeasca la oportunitatea adoptarii unui copil aflat in dificultate.

“El a vorbit despre copii sau tot timpul. Asta este viata sa. Iubeste muzica, dar copii erau mult mai importanti pentru el” Maria era unul din cei 3 copii adoptati de Steven si sotia lui.

Ma ingrozesc gandind ceea ce simte acum Steven Curtis Chapman si familia sa. Sunt inmarmurit… ma gandesc daca mi s-ar fi intamplat mie asta…si parca nici nu pot sa scot nici un sunet…dar tot ceea ce pot face pentru ei este sa ma rog…

Iti place sau nu-ti place muzica sa, te invit sa te rogi pentru el si familia sa, in aceste timpuri dureroase.

una din ultimele sale piese, Cinderella, se poate asculta in My Radio sectiunea Sounds;

detalii in ziarul local

Leave a Reply