saritura in-naltime

blog tour – Wild Goose Chase

expresia “the wild goose” asociata crestinismului am auzit-o pentru prima data intr-un context in care se vorbea despre spiritualitatea celitica…si am fost curios sa aflu mai multe ce are gasca cu Duhul Sfant. Prin cateva hoinareli internautice m-am intersectat si cu Mark Batterson a carui carte “Wild Goose Chase” apare astazi August 19, 2008. A fost incantat sa ma includa pe lista lista lui de blogeri pe care i-a invitat sa faca o recenzie asupra cartii sale. Sunt inca in asteptarea cartii – offff posta asta – dar trebuie sa informez general asupra respectivei aparitii.

crestinismul si-a facut loc printre celti intr-o matrice spirituala compelxa. numele An Geadh-Glas, sau ‘the Wild Goose’ suna poate ca un mic sacrilegiu daca il asociezi Duhului Sfant dar Mark spune ca este in cele din urma o asociere mai mult decat interesanta cu lucrarea Duhului Sfant in viata crestinului. Si asta vrea sa demonstreze in cartea sa.

Mark Batterson este pastor in cadrul DC’s National Community Church, din Washington, o biserica cunoscuta pentru spiritual innovator in care isi desfasaora unele intalniri. Biserica intelege ca nu trebuie sa astepte ca oamenii sa intre in cladirea bisericii si merge dupa ei. Drept rezultat au aparut o serie de intalniri speciale in sali de cinema, in statii de metro sau uneori in cafenele de langa Union Station. Mai mult de 70% din membrii NCC sunt single iar peste 20% traiesc si lucreaza in zona Capitol Hill. Mark este deasemenea si autorul cunoscutei In a Pit with a Lion on a Snowy Day si ii puteti vizita blogul la www.markbatterson.com. Impreuna cu sotia sa Lora si cei 3 copii locuieste in zona Capitol Hill.

Un pas in cunosterea materialului il poti face vizitand 10 Steps to Setting Life Goals. Este un material bun pentru studiu personal sau de grup.

Pentru a comanda online cartea poti merge la www.amazon.com sau www.barnesandnoble.com ori www.familychristian.com; voi reveni cu detalii dupa ce termin de citit cartea…

Leave a Reply