saritura in-naltime

blessings Canada

in seara de August 28 a debutat conferinta de inchinare organizata de biserica sud-coreeana in centrul Vancouver-ului.

Am fost acolo pentru a-l vedea si asculta pe unul din autorii mei favoriti, pastorul Jim Cymbala. “Fresh wind, fresh power” este cartea sa esentiala. Acesta nu a venit singur ci cu o parte din celebrul cor al bisericii sale Brooklyn Tabernacle choir.

Cymbala a vorbit despre prima minune a lui Isus, schimbare apei in vin. A vorbit despre schimbare despre transformarea naturalului in supranatural aratand ca pentru ca o minune sa se intample in viata ta e nevoie de:

1. prezenta lui Isus. Isus a fost invitat la nunta. Trebuie sa-l inviti pe Isus in toate amanuntele vietii tale.

2. Prezentandu-i nevoia nuntasilor, Maria, mama lui Isus, le-a spus slujitorilor: “sa faceti tot ce va va spune El”. Maria nu stia ce o sa faca Isus, dar le-a recomandat celor din jur cea mai sigura cale de a beneficia de ceea ce face acesta. Vrei sa se intample ceva in viata ta? Dupa ce l-ai invitat pe Isus, asculta TOT ce iti spune El.

3. La final, nasul a laudat vinul. Dupa ce Isus intervine, apare ceea ce este cel mai bun. Intotdeauna dupa interventia lui Isus in viata ta, apare ce e mai bun.

Muzica buna, mesaj simplu si clar…intr-o seara ploioasa de August, Vancouver Canada s-a cutremurat din nou. De data asta de ceva bucurie…

Leave a Reply