saritura in-naltime

Da-mi Doamne ce n-am gandit, sa ma mir ce m-a gasit(1)

Fosta prima-doamna a SUA, Laura Bush – aflata in campanie de promovare a autobiografiei sale, “Spoken from the Heart” –  a declarat lui Larry King ca este proavort si sustine casatoria intre gay/lesbiene.

Inaintea ei cu cateva luni, Cindy McCain (sotia fostului candidat republican la Casa Alba, John McCain) si fata ei, Meghan, au aparut intr-o campanie californiana care sutinea casatoria intre persoane de acealsi sex(NOH8 Campaign).

Raquel Welch, fost sexsimbol Playboy si una din cele mai dorite femei ale anilor 1970, a declarat la CNN ca revolutia sexuala si aparitia contraceptivelor a actionat impotriva familiei si a casatoriei. Impreuna cu colegii ei de generatie(toti acum parinti) realizeaza consecintele negative ale campaniei in care au promovat libertatea sexuala.

The Evangelical Fellowship of Canada (EFC) continua demersul juridic pentru recastigarea dreptului la constiinta care sa le permita preotilor/pastorilor sa nu oficieze ceremonii religioase intre persoane de acelasi sex. In Canada casatoria intre persoane de acelasi sex este legala iar preotii preotii/pastorii care au refuzat sa oficieze religios astfel de casatorii au fost acuzati de discriminare. EFC considera ca atata vreme cat uniunea civila este valabila in Canada si fara oficiere religioasa, cei care au fost discriminati sunt preotii/pastorii care refuza sa oficieze casatorii intre gay si lesbiene. Procesul pe rol are loc acum in Saskatchewan.

Leave a Reply