saritura in-naltime

pasnica-i religia…

Abraham Piper pune destept problema. Plecand de la inflamata chestiune cu “arderea Coranului”(mi-am spus parerea ieri) si intelegand dincolo de reactiile ce au aparut, A.Piper chestioneaza putin teama degenerarii situatiei intr-una cu consecinte nefaste.

S-ar putea ca din toata agitatia asta in jurul ideii pastorului din Florida sa iasa la iveala o (alta) inconsistenta in crezul/mesajul promovat despre noua combinare a religiilor. Casa Alba, lideri militari, organizatii crestine au apelat la pastorul Jones sa renunte la actiunea sa, punandu-i in fata faptul ca unii militari americani(si mai nou si civili nevinovati) si-ar putea pierde viata ca urmare a actiunii sale.

Daca Jones nu va renunta si va duce la capat “misiunea sa” de ce trebuie ca adeptii islamului sa treaca la represalii impotriva unor oameni nevinovati? Ca doar si pe la Casa Alba si primprejurul ei in asociatiile progresiste pentru dregerea crestinismului ni s-a tot vestit prin scrisori, adeziuni si colocvii academice ca islamul este o religie a pacii? Sau…

Spun cumva si Casa Alba si grupuletele crestine de coloratura, faptul ca islamul nu e o religie a pacii?

Sah!

Leave a Reply