mix-media / saritura in-naltime / shui / terra media

Bollywood la Ierusalim

Asa titra The Jerusalem Post prezentand un material aparut intr-un numar al saptamanii trecute in sectiunea destinata divertismentului.

Incepand din luna Septembrie o echipa de filmare din India va incepe realizarea primei pelicule cinematografice indiene filmata pe teritoriul Tarii Sfinte. Echipa are la dispozitie un buget generos, 30 de milioane de dolari, pentru a face un film despre viata lui Isus Christos.

In rolul principal va juca Pawan Kalyan – care nu este crestin – un star al filmelor indiene cunoscut si apreciat la Bollywood pentru prestatiile sale actoricesti.

“Au fost realizate multe filme despre Isus dar acesta va fi unic” spuneau realizatorii intr-o conferinta de presa nedorind insa a divulga ideea scriptului dar lasand sa se inteleaga cateva detalii: muzica va fi numai inspirationala, nu vor fi dansuri sau cantece asa cum se asteapta oameni de la filmele indiene.

Filmarile vor avea loc in mai multe locatii(intre aceste cele mai cunoscute fiind Ierusalim, Betleem, Ierihon sau Galileea) care includ teritorii aflate acum sub autoritate palestiniana.

Filmul va fi lansat la mijlocul anului 2011.

mai multe detalii in materialul de referinta

1 Comment

Leave a Reply