saritura in-naltime

Passion 2010 – Vancouver

11000 de oameni – majoritatea tineri/studenti – au celebrat aseara in cea mai mare arena sportiva a Vancouver-ului un singur nume: Isus.

Conferinta Passion 2010 a ajuns in Vancouver la finalul unui traseu care a inclus Kiev, Londra, Tokyo, Manila, Hong-Kong si Sao Paulo. Aspectul cosmopolit al metropolei canadiene s-a vazut inca o data prin prezenta la conferinta-concert a tinerilor originari din toate tarile in care Passion a ajuns anul acesta.

dcbChris Tomlin, Matt Redman, David Crowder Band(care au cantat si country!!!) si Louie Giglio au condus atentia fiecarui participant spre Numele in fata caruia trebuie sa se plece orice genunchi: Isus Christos.

Mesajul lui Louie Giglio a fost natural si nefortat, inspirat din vorbele Apostolului Pavel adresate initial colosenilor: “si orice faceti, cu cuvântul sau cu fapta, sã faceti totul în Numele Domnului Isus, si multumiti, prin El, lui Dumnezeu Tatãl.(Coloseni 3.17)

Aseara am fost acolo cu o echipa din Agape Christian Chruch. Sunt multumitor vazand cum copii mei(si nu doar ei) au ocazia sa se pot inchina intr-o asa maniera in fata Dumnezeului celui Viu.

Asa s-a vazut inceputul dintr-un colt al Rogers Arena:

[windowsmedia]http://www.blog.punctul.com/Video/passion2010.avi[/windowsmedia]

p2010

Leave a Reply