saritura in-naltime

scrie Dumnezeu povesti de dragoste cu final dureros?

o stiam pe Tammy Trent prin cateva piese…dar nu stiam povestea ei, durerea sa si cum Dumnezeu a sustinut-o in cele mai grele clipe ale vietii sale.

ascultand-i experienta, privind-o cantand, ea ofera cuplurilor o alta valenta a drumului lor impreuna. Este o luna a cuplurilor la Agape Church si m-as bucura sa invatam cu toti sa ne pretuim unii pe altii…cat mai suntem…

povestea pe scurt:

3 Comments

 1. Dumnezeu nu scrie povesti de dragoste triste. Dumnezeu doreste fericirea noastra a fiecaruia. Daca ceva merge prost sau nu iese in viata noastra, inseamna ca trebuie sa fim mai tari. Aurul se curateste prin foc, nu? Omul se face mai “tare” prin greutati, esecuri. Daca doreste cineva sa stie o poveste de dragoste scrisa de Dumnezeu, este cartea “Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu” scrisa de Eric si Leslie Ludy. Am citit-o si sunt sigur ca este cu adevarat o poveste scrisa de Dumnezeu. Asadar Dumnezeu nu scrie povesti triste. El face oamenii mai tari; ii face “aur curatit”.

 2. Emi,
  Felicit?ri! Povestea de dragoste a lui Tammy Trent este o minune a harului lui Dumnezeu ?i în adev?r, un imbold pentru noi, s? ne iubim ?i pre?uim partenerii de via??.
  Acest video este bun pentru orice biseric? care care promoveaz? valorile biblice ale c?s?toriei, familiei!
  Keep up the good work, brother
  doru g.

 3. Doru Dragule,
  asa cum zici, si noi la Agape dorim sa pastram familia in centrul activitatilor. De fapt una din valorile bisericii enunta asa: “Familia este prima locatie a bisericii”. Multumesc de incurajare; iti doresc si tie clarviziune, putere si intelepciune in ceea ce aveti de infaptuit acolo. Cand mai aveti timp sa organizam ceva impreuna?

Leave a Reply