saritura in-naltime

cum sa nu fiu trist cand am dreptate

Ceva luni in urma dezbateam cu un prieten la o plimbare prin parc, care anomalie sexuala va fi trecuta in zona acceptarii; homosexualitatea si-a castigat locul in societate in timp ce biserica, teologii, crestinutii progresisti o imbratiseaza cu toata dragostea si o pun pe raftul normalitatii.

Argumentul meu mergea in favoarea pedofiliei ca fiind urmatorul prag al moralitatii care va fi calcat in picioare; prietenul meu sustinea varianta poligamiei avand precedentul biblic si presiunea mormona(situatie dezbatuta intr-o curte de justitie Canadiana si anul acesta).

Cel mai trist este a amandoi am avut dreptate…

In Parlamentul Canadian a avut loc o dezbatere in cadrul careia pedofilia a fost catalogata drept o orientare sexuala comparabila cu heterosexualitatea si homosexualitatea.

Problema de fond viza de fapt marirea pedepselor pentru o persoana care abuzeaza sexual copii.

Dupa cum se mentiona pe LifeSiteNews, pshiholog si profesor la University of Montreal, Dr.Hubert Van Gijseghem, a declarat parlamentului candian: “Adevaratii pedofili au o preferinta directa doar spre copii ceea ce ne indica clar ca avem de-a face cu o alta orientare sexuala.” Alt expert,  Dr. Vernon Quinsey, profesor emerit de pshihologie la Queen’s University in Ontario mentiona: “ . . . nu este necesar ca ei sa-si schimbe printr-un tratament sau program orientarea sexuala; ei trebuie sa invete – cu ajutorul nostru –  cum sa se controleze”.

Parlamentarul canadian Marc Lemay sublinia la randul sau: “Dupa parerea mea, nimeni din jurul acestei mese nu accepta acum pedofilia, chiar daca o vom numi o alta orientare sexuala. . . sa nu uitam ca nu cu multa vreme in urma homosexualitatea era tratata drept o boala si acum e acceptata de societare. Nu cred ca pedofilia va fi acceptata in 2011.”

Unul din lucrurile pe care participantii la discutii l-au inteles este ca nu exista o solutie rapida la problema pedofiliei. Sper ca ei nu vor merge in directia de a gasi o varianta acceptabila pentru integrarea ei. Asa cum spunea un jurnalist, sper sa nu auzim niciodata de vre-o organizatiei “North American Man Boy Love Association”.

Leave a Reply