saritura in-naltime

Consulul General al Romaniei la Agape

Necesitatea unui Consulat Romanesc in Vancouver a fost discutata in varii ocazii, ultima data problema fiind adusa in atentia dl. Deputat Mircea Lubanovici in cadrul vizitei domniei sale din Decembrie 2010.
Consulatul General al Romaniei la Vancouver BC a fost aprobat spre infiintare de
catre Guvernele Romaniei si Canadei in cadrul unui document comun inca din anul 2006. Cum exista un timp stabilit pentru toate, in perioada Martie-Aprilie 2011 va fi inaugurat oficial Consulatul General al Romaniei in Vancouver.

Biserica Crestina Agape a salutat si s-a implicat in ultimii ani prin solicitari
scrise pe langa Parlamentul si Guvernul Romaniei pentru ca acest proiect sa devina realitate.

cDuminica 13 Martie 2011, in prima sa duminica in Canada, dl. Lucian Rosenfeld, Consulul General al Romaniei in Vancouver B.C. Canada, a fost prezent la intalnirea Bisericii Crestine Agape.

Lucian Rosenfeld este diplomat de cariera si a fost director de cabinet al ministrului afacerilor externe pana la momentul numirii sale ca purtator de cuvant. S-a remarcat in perioada in care a fost coordonator al campaniei de diplomatie publica si coordonator al operatiunilor media pe durata organizarii si desfasurarii summitului NATO de la Bucuresti, in 2008.

In perioada 2006 – 2007, Lucian Rosenfeld a lucrat la Ambasada Romaniei la Washington, acoperind dosare precum relatia transatlantica, Orientul Mijlociu si relatia misiunii diplomatice cu ONG-urile locale.
Este licentiat in stiinte politice – relatii internationale si administratie publica (Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, 2002) si a urmat cursuri postuniversitare in domeniul studiilor de securitate (The Harold Hartog School of Government and Policy, University of Tel Aviv, 2003 – 2004).
In 2007 a fost distins de presedintele Romaniei cu medalia “Meritul Diplomatic”, clasa II.

Leave a Reply