saritura in-naltime

cand sfintii rad de ceea ce pe Dumnezeu il indurereaza…

Astept sa vina in posta setul cu materialele complete ale acestor sesiuni de discutii intre catitva din liderii contemporani ai crestinismului de nuanta evanghelica.

The Elephant Room” a fost o idee desteapta ce a prins viata iar clipul de mai jos arata nivelul discutiilor si ideilor purtate; subiectul intalnirilor nu a fost doar homosexualitatea insa clipul de mai jos surpinde o trasatura trista a unei “superioritati” de care ne facem vinovati.

Sunt o om ce rade si glumeste; poate prea mult uneori si de prea multi. In cautarea integritatii si spiritualitatii unii sterg zambetul de pe fata sfintilor pentru a le conferi sobrietate si autoritate; asa apar “sfintii constipati”, cei care considera ca-i prea trist in lume pentru a mai avea timp sa si razi reprimandu-si orice urma de amuzament, comprimandu-si orice reactie nervoasa care poate deveni zambet. Eu vin “dintr-o tara trista plina de umor” (Bacovia zice) asa ca problema nu este sa nu mai zambim ci sa o facem echilibrat si in primul rand de noi insine…

Prea multa mistocareala dauneaza grav spiritualitatii…

1 Comment

Leave a Reply