saritura in-naltime

nerusinare si intoleranta

Nu este prima data; este doar un alt exemplu prin care cei care au fost acceptati, integrati si facuti parte la structurile societatii civile (in ROmania si aproape oriunde in lume) sfideaza, mint, manipuleaza si intoxica spatiul comun. In conditiile acestea mai vor si credibilitate si acceptare. La nivelul tinerilor se incearca o patrundere subtila prin varii productii media; Lady Gaga nu degeaba canta “Born this way” si scandalizeaza acum cu o alta piesa despre Iuda(“Judas”). La palierul audientei publice avem seminte de scandal prin care ranjesc sfidator.

Cei care au postat aceste afise in Bucuresti, Iasi si Timisoara(bine alese aceste centre urbane) merg dupa o reteta veche care surpinzator inca mai da rezultate in societate (oare cand ne vom destepta?): fa scandal si oamenii nu doar vor afla de tine ci vei crea divergente de opinie intre cei care nu sunt ca tine. La fel s-a procedat cu fiecare val care a atacat integritatea si sacralitatea familei (Raportul Kinsey, pornografia lui Larry Flint, legalizarea prostitutiei etc.)

Crestinismul este trivializat in piata publica de catre cei care au inlocuit decenta cu agresivitatea, religiosul cu absenta valorilor morale. Cei care tipa “hotul!”, fura! Cei care spun ca nu sunt tolerati(desi sunt mai mult decat atat) manifesta o intoleranta grava, periculoasa.

Am parcurs uimit si mahnit materialul postat pe canalul youtube ZiaristiOnlineTv. Videoclipul intial l-am vazut pe site-ul roncea.ro acolo unde mai citi detalii despre desfasurarea evenimentelor. Felicitari dl. Radu Moraru si o parte din invitatii sai pentru decenta cu care a aparat bunul simt, normalitatea.

Despre factori biologici in orientarea sexuala Justin Taylor a venit ceva vreme in urma cu cateva concluzii la un material al lui Al Mohler.

Christos a intors obrazul; cine ii sterge fata de scuipatul creaturii?

1 Comment

Leave a Reply