saritura in-naltime

ase vleau eu…

Dupa ce emaniciparea sexuala inceputa in secolul trecut si-a imbolnavit si sfartecat adeptii, conglomeratul de ineptii in domeniul sexualitatii umane se revarsa abundent in media.

Cum Lady Gaga este privita cu reverenta si simpatie promovand dreptul de a fi acceptat  oricum intrucat asa ai fost nascut (“born this way”) iluminarea venita prin acesta afirmatie nu doar starneste confuzie ci propaga zgomotos clabuci de fum pe altarul unei identitati neclare pe care fie o dobandesti la nastere, fie esti liber sa o alegi pe parcurs. Regula este: nici un standard!

O familie de canadieni, posesori deja a 2 copii, au declarat ca ii vor acorda dreptul nou lor nascut de a alege singur ce vrea sa fie, baiat sau fata. Publicatia Toronto Star relateaza cum Kathy Witterick si sotul ei David Stocker nu vor prezenta nou-nascutului de numai 4 luni (ce raspunde la strigatura Storm) detalii despre sexul pe care il are daruindu-i libertatea de a decide ce vrea sa fie pe viitor, baiatel sau fetita. Stai, nu-ti face cruce inca! Ceilalti 2 copii ai lor au parte de aceleasi libertati, inca de la varsta de 18 luni ei putand sa-si aleaga culorile cu care vor sa fie imbracati, etc.

Colaborat cu ce-a vazut si Romania prin perioada Pastelui – reclamele cu bebelusul “nascut” homosexual – nu poti sa nu te gandesti ca totul nu-i decat o alta fila dintr-o agenda tesuta cu grija prin laboratoarele Intunericitului. Bineinteles Lady Gaga e pe post de trompeta, difuzor, falsneta a proiectului.

Intr-un viitor nu prea indepartat baieteii cu chip de baiatei si declarati baietei se vor juca cu baieteii cu chip de baietei si autodeclarati fetita (si invers, fetitele cu chip de…etc.) raspunsandu-si la inocentele si curioasele intrebari “da, ‘a tine de ce-i ase?” prin celebra afirmatie eliberatoare: “pentru ca ase vleau eu!”. Simpatici nu? Acum poti sa-ti faci cruce…

Si bineinteles ca vom avea si preoti gata sa-i consilieze care le vor spune ca e bine asa cum sunt, ca Dumnezeu e dragoste si  ca acolo unde-i iubire ce mai conteaza sexul…

PS

Dupa ce-am postat asta, am vazut ca Al Mohler scrie despre acelasi subiect. Mergeti acolo; la el pe taraba lucrurile sunt mult mai bine zise.

Leave a Reply