saritura in-naltime

daca Big Brother poate, Tatal Nostru cu mult mai mult…

Cand am vazut detaliile imaginii aceasta m-am gandit la doua lucruri:

1. “Cel ce a facut ochiul s-ar putea El sa nu vada?”(Psalm 94:8, 9) – exprimarea psalmistului vine sa contracareze temerea ca Dumnezeu nu vede intotdeauna tot(atunci cand consideram ca suntem nedreptatiti) si dorinta noastra de ne ascunde in multime de privirea patrunzatoare a Creatorului (atunci cand stim ca am calcat pe bec…)

2.Deschiderea fata de tehnologie si imbratisarea ei lacoma elimina orice idee de viata privata, tihnita si in plus ne expune unei manipulari generale. Permitem tuturor sa stie totul despre noi si o facem cu mandrie (in plus credem ca e doar o joaca).

Instructiuni pentru a vedea ce am vazut si eu:

Da un click cu mouse-ul pe imaginea de mai jos.
Reprezinta centrul orasului Vancouver in seara finalei Stanley Cup – pe care era cat pe cel sa o castigam – si este realizata de un fotograf canadian din Port Moody(doua sate mai incolo de mine), Ronnie Miranda; imaginea a aparut in ziarul local in data de 24 Iunie.

Dupa click se va deschide o alta pagina cu aceiasi imagine; verifica in partea stanga optiunea de redimensionare a imaginii si da click pe ceea ce e scris cu galben “view with GigaTag”. Apoi mergi pe numerele ce apar in imagine. Totul se va vedea in detaliu; fiecare fata a celor din multime si in plus unele au deja asociate deja contul de facebook!

Viata privata, nu? Daca Big Brother poate vedea orice atunci Tatal Nostru de ce credem noi ca nu?

Leave a Reply