saritura in-naltime

cum se face judecata unui lider – 3

Am primit de la Sovereign Grace Ministries (SGM) un update referitor la situatia lui C.J. Mahaney si a conflictului local (cu ramificatii externe in momentul in care cazul a fost promovat prin e-mail, online, etc.) cu Brent Detwiler.

Puteti citi comunicatul oficial aici

Personal ma bucur pentru o asemena decizie si pentru faptul ca C.J. Mahaney nu s-a considerat “prea important” pentru a refuza sa mearga si pe acest drum.

Este o victorie a aplicarii principiilor biblice pentru rezolvarea conflictelor, un castig al intelepciunii aplicate.

Este o reusita impotriva unui practici “transparente” promovate de cei care cred ca e-mailul sau alte “scrisorele/ciripituri online” pot aduce clarificari la nivelul membrilor bisericii cu privire la orice forma de conflict/nemultumire in care ei sunt parte.

Comunicarea unei nemultumiri personale intr-o maniera public-impersonala aduce neajunsuri rezolvarii acelei probleme. Ne aventuram prea rapid in a creearea de redute si a dezgoli “nerusinarea” altora ignorand autoritatea Scripturii(prin modificarea metodologiei de rezolvare a unei dispute) sau a celor temporar raspunzatori de conducerea bisericii locale. Prea mult si prea usor ne consideram lideri (de opinie cel putin…) in detrimentul promovarii unui caracter de discipol.

Postarile anterioare aici si aici

1 Comment

Leave a Reply