saritura in-naltime

cat te costa o cruce in fotbal?

…sau ma rog, in sportul acesta practicat prin Romania in care se mai alearga dupa o minge.

Publicatia Gazeta Sporturilor scrie despre jucatorul echipei Astra Ploiesti, Constantin Budescu, ce a fost eliminat din teren dupa ce s-a inchinat in fata arbitrului. Anterior arbitrul ii acordase cartonasul galben si in urma gestului sau religios a primit inca un cartonas galben si automat eliminare. Comisia de disciplina a FRF a continuat sirul pedepselor neacordandu-i fotbalistului dreptul de a juca pentru 3 etape. Probabil a considerat ca gestul e cam neortodocs pentru o arena sportiva fara a preciza daca putem banui ca jucatorul e cumva catholic, reformat sau evanghelic.

Alti doi jucatori care s-au batut au fost amendati 2 etape, unul care a comis un fault marsav cu o etape suspendare iar cel care s-a inchinat 3 etape.

Prin gestul sau arbitrul a recunoscut ca nu este usa de biserica, icoana sau vre-o divinitate. Baiat sincer. Iar Comisia a validat faptul ca la arbitrii romani te inchini degeaba. Iar perfect corect intrucat in fotbalul romanesc se poate vorbi de orice numai de moralitate nu.

Dupa situatia asta s-ar putea spune pe drept: semnele religioase dauneaza grav fotbalistilor. De celelate figuri nu mai e de zis nimic…

Leave a Reply