saritura in-naltime

n-am sa ma opresc!

Jim Ward a fost recunoscut la nivel mondial drept unul din cei mai buni atleti participanti in proba de triatlon. Ce este neobisnuit despre Jim este ca el a inceput sa participle la aceste intreceri pe cand avea varsta de 68 de ani. El a murit la varsta de 83 de ani in timpul probei/cursei cicliste. Scopul sau a fost sa participle si sa castige competitia “Ironman Triathlon” cand era in varsta anilor 80. Cursa aceasta are loc o data pe an in Hawaii si consta in: proba de innot – 4 km in ocean, sa mergi 150 km pe bicicleta si sa alergi 35 de km; totul poate fi parcurs in 17 ore.

Jim Ward a fost de 10 ori cel mai bun atlet mondial participant la triatlon la grupa sa de varsta. Pe cand avea 70 de ani a fost cel  mai in varsta participant care a participant ce a finalizat “Ironman Triathlon”.  El a planuit ceva mai mult cand va atinge varsta de 80 de ani dar…

Exemplul sau (motto-ul lui era – “N-am sa mai opresc!”) – poate sa te inspire si te deblocheze din plictiseala, letargia sau blocajul loco-emotional in care esti.

Iar daca plictisela a atins cote alarmante in domeniul spiritual – esti prea plictisit sa mai mergi la biserica(tu stii totul deja), sa mai citesti, sa mai interactionezi cu idei din domeniul spiritual – ma intreb: nu te-ai plictisit sa fii plictisit?

 

Leave a Reply