saritura in-naltime

Zig Ziglar(1926-2012)

Acum doua zile vorbitorul motivational Zig Ziglar a plecat spre cele vesnice. Avea 86 de ani. Am consumat cu aviditate primele carti traduse in Romania si aparute la Curtea Veche si Amalteea. Relativ recent am parcurs si o carte biografica a fetei lui in care aceasta descrie relatia speciala cu tata sau.

Zig Ziglar a fost un crestin baptist in cadrul Prestonwood Baptist Church din Texas. In perioada 1985-86, a fost vicepresedinte al Southern Baptist Convention.

A fost un bun motivator furnizand suport, incurajare, o noua perspectiva pentru multi oameni aflati in domeniul afacerilor.

Publicatia Forbes lista recent cele mai faimoase vorbe ale sale:

10) “Nu uita ca esecul este un eveniment nu o persoana.”

9) “Vei obtine tot ce vrei in viata daca vei ajuta cu prisosinta alti oameni sa aiba ce vor.”

8 ) “Omanii spun ca motivatia nu e de ajuns. Nici o imbaiere nu dureaza/mentine mult de aceea avem nevoie de ea zilnic.”

7) “Nu a fost niciunde ridicata vre-o statuie in onoarea unui critic.”

6) “Oamenii nu cumpara motivati de ratiune; ei cumpara motivati de emotie.”

5) “Asteapta ce-i mai bun. Pregateste-te pentru ce-i mai rau. Strange tot ce vine/urmeaza.”

4) “Daca te duci sa cauti un prieten vei avea optiuni limitate. Daca te duci sa fii un prieten ii vei intalni peste tot.”

3) “Un scop bine setat este pe jumatate atins.”

2) “Atitudinea ta nu aptitudinea determina altitudinea.”

1) “Daca nu poti visa nu poti avea.”

Iata-l si intr-un video realizat de Philippe Matthews in care descrie schimbarea ce a inceput in viata sa(la 45 de ani) dupa recunoasterea lui Dumnezeu ca Suveran asupra vietii si Autor al manturii sufletului.

Leave a Reply