saritura in-naltime

curajul de a spune despre ce nu prea se spune

Sheila Walsh. Am combinat multe din piesele ei printre franturi de emisiuni la radio. Apoi am citit vre-o 2-3 carti d’ale sale.

Mi-a atras atentia recent vorbind despre un episod negru al vietii sale si m-am intrebat din nou, “cati ca ea or fi…?” Cate traume ascunse privirii celor ce cred ca cei aflati in prima linie sunt mereu OK, bine, surazatori, biruitori…Cine se roaga pentru stabilitatea emotionala a celor ce interactioneaza masiv cu oameni promovand valoriel lui Dumnezeu?

How do we as the Church respond to mental illness? – un material de citit de pe blogul ei.

Mi-am dat seama ca de cateva ori Dumnezeu nu mi-a permis un contact indelungat cu anumite persoane pentru sanatatea mea emotionala. Alteori(cu altii) poate pentru sanatatea lor…De cativa am invatat sa ma feresc tocmai pentru a-mi cultiva, pastra, dezvolta un mediu sanatos.

Lupt zilnic (uneori si noptile) si incerc din rasputeri sa nu am resentimente fata de cei care au tradat si tradeaza…idei, proiecte, prietenii, relatii. De multe ori am vrut sa raspund cu aceiasi moneda, sa-mi arat neprihanirea si sa le dovedesc mojicia, infantilismul, neprincipialitatea dar…ce-as fi castigat din tot ce s-a pierdut?

Dragostea acopera…totul.

Leave a Reply