saritura in-naltime

teroristii sa nu se puna cu maratonistii

Ceea ce s-a intamplat in Duminica de 25 Mai 2013 este doar o simpla lectie de viata pentru toti cei ce vor sa destabilizeze normalitatea. Am “prins din zbor” stirea celor de Yahoo News; ei au relatat despre evenimentul ce s-a desfasurat pe strazile din Boston acolo unde victime si oameni obisnuiti au dorit sa finalizeze ceea ce nu s-a putut termina pe Aprilie 15 (ironic, “Patriot Day” in US) – maratonul din Boston.

boston

Somebody that thinks that they’re going to stop a marathoner from running doesn’t understand the mentality of a marathoner”  – spunea Lesley Spraker.

Exemplul celor din Boston are o aplicatie directa la trairea obisnuita a crestinismului. Sunt multe etape in viata in care drumul iti este blocat de tot felul de bombe sau petarde umane; poti fi oprit, zdruncinat, deviat dar revino; continua competitia, nu te opri, alearga cu statornicie, consecventa pe drumul pe care esti pentru ca dincolo de linie te asteapta premiul. Premiul este al tau personal si cel ce ti-l va acorda este Cel pe care il slujesti.

Continua sa mergi, alergi pe drumul spiritual in pofida oricaror oameni care in obtuzimea lor considera ca doar ei stiu cel mai bine, a unora pentru care sfintenia este dictata de straturile de imbracaminte purtate iar ascultarea de Dumnezeu este exprimata doar prin sobrietatea unor partituri muzicale. Tu nu alergi pentru ei. Tu alergi, traiesti pentru tine si pentru Dumnezeul tau.

Leave a Reply