saritura in-naltime

se intampla una si se vrea sa se inteleaga alta

E sfasietor de trist de s-a intamplat in Oregon si este si mai dezastruos cum mass-media si politicienii manipuleaza evenimentul.

Presedintele Obama a spus ca rugaciunea nu ajuta si momentul trebuie politizat. Ideea de stopa criminalitatea interzicand accesul la arme este din nou pusa pe tapet speculand un alt moment de durere.

Se pare ca preferinta ucigasului au fost crestinii pe care a vrut sa-i trimita in Cer intr-o secunda.

Din perspectiva asta se poate deduce usor ca a fost o crima motivata de ura impotriva crestinismului, de intorelanta religioasa. Dar nimeni nu spune asta pentru ca este un subiect ce nu convine in America contemporana. Nici al cei din conducere si nici la cei de la butoanele media. Asta ar putea induce un afect de simpatie petnru crestinism si asa ceva nu se poate suporta in America de azi. De altfel corectitudinea politica face victime in numele celei mai abjecte afirmari ale democratiei si binelui public.Unii cred ca sa ai arme e rau, altii cred ca sa fii crestin si sa promovezi valorile lui Dumnezeu e rau. Ce e mai rau? America are probleme cu sufltetul si pshihicul ei iar conducatorii cred ca scaparea vine din politicile lor neimplinite.

Sa interzici armele pentru ca niste persoane instabile pshihic si perfect incurajate de tot ce se serveste in mass-media comit crime este ca si cum ai intezice masinile pentru ca un sofer beat a omorat cateva persoane pe trecerea de pietoni.

La cat de infestata este societatea de violenta promovata de media si incurajata in varii exprimari artistice trebuie sa ne mai mire ce se intampla? Asta vine pe fondul in care “Kill BIll” este o apreciata bucata culturala iar a injura oriunde si oricum este “cool”.

Nu-mi ramane decat sa ingan alaturi de Sterian, “vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni…”

Leave a Reply