saritura in-naltime

parte din Romania plecata

Ziua nationala a Romaniei a fost marcata anul acesta printr-o intalnire inedita de catre Biserica Crestina Romana AGAPE si Biserica Crestina Baptista EMANUEL.
In cadrul unui serviciu comun desfasurat duminica 29 Nov 2015, participantii au fost sustinuti in momentele de inchinare prin piese musicale si momente poetice prezetate de grupul musical al bisericii AGAPE si corul bisericii baptiste Emanuel.
Prezenti la intalnire au rost scurte alocutiuni, dl. Anton Diaconeasa – Consul al Romaniei la Vancouver si senatorul Florin Bodog – membru al Parlamentului Romaniei.
Mesaj biblic prezentat de pastorul David Lavric pe marginea unui text continut in cartea Judecatori din Vechiul Testament, a evidentiat inca o data faptul ca decadera unei natiuni incepe in primul rand la nivel spiritual. Atunci cand Dumenzeu este ignorant si scos din viata publica din manifestarile cotidiene ale familiei, urmeaza inr-un mod logic prabusirea morala, sprituala, financiara, relationala, sociala a unei natiuni.
Intalnirea comuna a celor doua biserici – a doua pe anul in curs –  se vrea o borna de inceput a unor manifestari comune spre beneficiul comunitatii romanesti la care sunt invitate sa participe si alte biserici crestine din Vancouver Area.

znr

1 Comment

Leave a Reply