saritura in-naltime

ciorba ipocriziei colective

Am tot fost intrebat de nu cred in politicile guvernamentale si programele manuite de varii societati civice impotriva abuzurilor comise fata de femei si/sau copii. De ce nu sunt oripilat de abuzurile unuia precum Trump si altii…

  • Pentru ca traim intr-o societate hyper-sexualizata ce promoveaza sexy-femeia obiect – dupa ce o folosim in toate felurile incepem sa tipam si sa plangem cat de abuzata este…
  • Pentru ca formatorii contemporani de opinii nu ne spun cum sa cultivam simtaminte, idei si expresii de valoare la adresa femeii si copilului astfel incat sa iesim din mocirla emotionala in care se balacesc.
  • Cine pune astfel de scenarii in mintea oamenilor? Dublul standard promovat de media si impus de creatorii noii epoci a umanitatii este devoalat de propriile actiuni. Dar cum nu mai au bunul simt in a intra la toaleta pe usa care trebuie sa ma astept oare sa aibe minima decenta dea recunoaste problema creata de ei insisi?

Un studiu din 2011 instrumentat de University of Buffalo, a analizat mai mult de 1000 de imagini aparute in ultimii 40 de ani in revista  Rolling Stone. Concluzia simpla in urma compararii imaginilor in care apareau femei si barbati a fost ca genul feminin a fost mult mai trivializat decat genul masculin. Date frunizate de Parents Television Council expuneau faptul ca in productiile media sexul in contextul casatoriei este aproape inexistent in timp ce relatiile extra-maritale si adultere sunt mereu prezentate ca ceva pozitiv, revigorator.

Pastrarea si dezvoltarea unui cadru de respect si pretuire bazat pe valori biblice si de bun simt ar trebui sa prevaleze…dar mersul e altul.

Dr. Gail Dines mai jos ce face observatii pertinente despre cultura hypersexualizata in care se incearca o restructurare a palierului moral.

Leave a Reply